Eigen productie “Beestenboel” (2010)

In 2010 is musicalgroep Kapsones in de dierenwereld beland. Want ook daar gebeuren allerlei spannende en soms heel vreemde dingen. En in die dierenwereld kom je ook allerlei soorten beesten tegen. Lieve maar ook minder lieve!!!!

Zo heb je daar een bijvoorbeeld een heel autoritaire haan die denkt dat hij de baas is en iedereen commandeert. En een brave koe, die probeert iedereen tot kalmte en rust te manen. Maar de vrolijke jonge hond is zo wild en speels dat van die rust weinig terecht komt. Een moederlijke plichtsgetrouwe kip heeft daar behoorlijk last van en kan daardoor haast haar ei niet kwijt. Samen met het dartele geitje, de eigengereide kat en het trotse paard leven ze gezellig en tevreden op de boerderij van Jaap en Greet waar ook knecht Bram soms laat zien wat werken is.

Totdat er op een dag iets heel vreemds gebeurt!! De boer en boerin winnen een prijs maar of ze daar nu zo blij mee moeten zijn???? De beesten zijn het in ieder geval niet. Want die prijs stinkt behoorlijk en wiebelt ook nog heel vreemd. Nee die prijs is bij hen echt niet welkom!! Die moeten ze niet!! Tot overmaat van ramp breekt er ‘s nachts brand uit…

Hoe loopt dit af?? Redden ze zichzelf of vluchten ze weg?? Wat doen ze?? Wat kunnen ze doen?? Komt het toch nog ooit goed met hen??