Eigen productie “Prinsheerlijk” (2011)

Dit keer nemen we jullie mee naar een paleis. Nou ja, paleisje, liever gezegd. Want het koninkrijk Verweggistan is niet zo groot! Na de dood van de koning hebben de ministers er het voor het zeggen gekregen. En dat doen ze graag. Maar al te graag!!!

De baas zijn bevalt hen uitstekend! De ene wet na de andere hebben ze al gemaakt. Kan dat dan zomaar ???

Is er geen opvolger van de Koning.? Is er geen Prins dan die koning kan worden?? Jazeker, er is wel een prins maar…………. die speelt liever. En die haalt liever kattenkwaad uit samen met zijn vriend , de stalknecht! En dus is de prins, volgens de ministers ,totaal niet geschikt om koning te worden. Ook al heeft de tante van de prins een gouvernante de taak gegeven om hem de koningskneepjes te leren. Ze doet vreselijk haar best maar de prins is erg hardleers. Toch staat er in de wet dat de Prins koning moet worden als hij 18 jaar is. En over een week wordt hij 18 jaar. Wat zal er dan gaan gebeuren???

Leggen de ministers zich neer bij het feit dat hun rol dan is uitgespeeld? Of verzinnen ze een list? Of krijgt de gouvernante de prins eindelijk zover dat hij een waardige koning zal worden en geen puddingvellen meer stiekem verstopt?