Eigen productie “De Betover-ring in het bos” (2015)

In een groot bos, niet zo heel ver hier vandaan, stond eens een prachtig kasteel. Daar woonden jarenlang ridders en jonkvrouwen. Natuurlijk ook heel veel andere mensen, groot en klein. De ridders gingen wel eens op jacht in het bos en hielden er feesten en toernooien.
Maar helaas, dat is voorgoed voorbij. Erger nog, van het mooie kasteel is nu niet veel meer over. Hier en daar wat brokkelige muurtjes en een half ingezakte poort. Echt een ruïne tussen mooie oude bomen.
Er komen niet veel mensen in dat mooie oude bos, want er worden vreemde verhalen over verteld. Erg vreemde! Het spookt er en je hoort er enge geluiden. Maar of dat waar is? Wie gelooft er nou nog in spoken?
Sjonnie, Sjors en Sjakie, die durven er wel in want zij hebben ook nog een ander verhaal gehoord. Iets over een schat. Maar of dat waar is? Wie wil er nou geen schat?
Een filmploeg is in hetzelfde bos druk bezig met de opnames van het beroemde sprookje “Sneeuwwitje en de zeven dwergen”, zij hebben niets over een schat gehoord.
Maar ook een padvindstergroep doorkruist het bos en wil er picknicken en een kampvuurtje maken. Wie weet kunnen ze er wel gaan kamperen.
Komen ze elkaar tegen? En van wie is toch die vreemde stem? Als dat maar goed afloopt!
Kapsones  brengt met deze familiemusical een nieuw spannend verhaal op de planken voor groot en klein.