Eigen productie “De Waterslang” (2016)

In deze musical nemen we jullie mee naar een ver oosters land. Een land met kamelen en dromedarissen, waar het heel warm is en heerlijk ruikt naar lotusbloesem. Sultan Hakiem is er de baas en hij leeft in een prachtig paleis met zijn vrouw, de Sultane en zijn haremdames. Ook heeft hij een trouwe magiër in dienst, die hem met geheimzinnige spreuken helpt.
Er komen vaak toeristen in dit prachtige land op bezoek. Zij komen om te genieten van de oosterse sfeer op de markt in het dorp Kassous.
Maar op een dag  gebeurt er iets heel ergs in dit dorp. Het water is op! Er komt geen druppeltje water meer uit de grote waterspuwer die midden op het marktplein staat. De marktlui zijn niet alleen erg verdrietig maar ook boos. Hoe kan dit nou, ze hebben nog nooit zonder water gezeten.
Hoe moet Nahlah, de theeschenkster, nu thee zetten? Of de fruitverkoopster, Doetimar, haar fruit wassen? De schoenpoetser Adidaas krijgt zijn handen niet meer schoon. Camilla , die prachtige sluiers verkoopt, is reuze bang dat er nu geen toeristen meer op hun markt, hun soek, zullen komen.
Ze besluiten hulp te zoeken bij de Sultan. Maar kan die hen helpen?
Faya, de slangenbezweerster, moet  op zoek gaan naar een vreemdeling, die op hun markt gezien is. Zou hij de oplossing hebben?